Grand Café Hotel Karsten

http://www.hotelkarsten.nl

Brink 6, 9331 AA, Norg – T: 0592 – 613 4848 –

Het sfeervolle Hotel Karsten is gelegen in het dorpje Norg, in de kop van Drenthe. Vanuit het hotel heb je prachtig uitzicht op de kerkbrink en de 13e-eeuwse Romaanse kerk. Het centrum van Norg heeft gezellige winkeltjes, terrassen en zelfs een eigen vlindertuin. De steden Groningen, Assen en Roden zijn nabij gelegen, perfect voor een uitstapje.

Hotel Karsten heeft 21 kamers, welke zijn voorzien van een telefoon, flatscreen televisie, gratis wifi, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Alle kamers beschikken over een balkon of terras. De kamers op de 1e verdieping zijn te bereiken met de trap, er is geen lift aanwezig in het hotel. Het hotel beschikt ook over vier laadpalen die door de gasten gebruikt kunnen worden.

Wel zijn er 10 kamers op de begane grond gesitueerd, welke op aanvraag te boeken zijn. Het hotel heeft een gezellige lounge met open haard, waar je heerlijk kan zitten met goed boek of kunt genieten van een kopje koffie. In het restaurant geniet je dagelijks van een ontbijt, lunch of diner.

Hotel Karsten ligt te midden van prachtige wandel- en fietspaden welke je lijden door de uitgestrekte bossen en heidevelden, zo geniet je van alles wat Drenthe te bieden heeft. Ontdek de bossen rondom Norg, waaronder het Norgerholt, een 25 hectare groot bos tussen Norg en Westervelde. Het Noordsche Veld in Norg en het Fochteloerveen in Veenhuizen zijn ook bekende gebieden. Bewonder de Margarethakerk en de molens die het dorp rijk is. In de omliggende steden zijn ook verschillende musea te bezoeken, een bezoek aan het Drents museum in Assen mag zeker niet ontbreken. 

Dit hotel is bereikbaar met het openbaar vervoer, de loopafstand vanaf de bushalte is ongeveer 2 minuten.