Carlotte, kasten, brocante en meer…

www.carlotte.nl

Brink 9, 9331 AA Norg – T: 06-38319138 –

Carlotte levert kasten, meubels en diverse brocante artikelen. U bent bij ons aan het juiste adres voor de mooiste brocante accessoires. Van alles om uw woning helemaal naar uw wens in te richten. De kasten kunnen wij leveren in diverse kleuren en naar wens ingedeeld met hang- of leggedeelte. Afhalen en bezorgen zijn tegen een vergoeding geen enkel probleem.

Het aanbod varieert wekelijks, door aan- en verkoop. Op ‘Onze Aanbod’ – te vinden bovenaan rechts op de pagina -treft u ons actuele aanbod aan. Ingedeeld naar category vergezeld met kleurrijke foto’s met een omschrijving. Mail of belt u ons om te informeren naar de beschikbaarheid van specifieke objecten. Het kan soms snel gaan!

De eerste kast die we kochten staan ons nog haarscherp voor ogen. Degenen die volgden zijn we ook nog niet vergeten, al zijn dat er inmiddels meer dan we ooit gedacht hadden. Van liefhebberij naar verkoop maar met oog behouden voor kleine details. Een mooie kroon op een kast, een afbeelding met gevoel op een schilderij, het beslag van een kist of een houtsnijwerk. Het is allemaal vakmanschap!

Hier is geen massa-productie te vinden. Alle spullen kennen een verhaal. Soms bekend en soms helaas ook niet. Voor ons geldt respect voor de maker maar ook voor u als koper! Als u een wens heeft vertel het ons, samen kunnen we bekijken of wij dit kunnen oplossen voor u.