Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tweede avond Feest4Daagse Norg

2 augustus van 19:00 tot 23:30

Een feestelijke avond met veel gezelligheid, muziek en een goed gevuld programma! Alle teams verzamelen om 18:45 uur op de Brink voor Café Zwaneveld in Norg. Om 19:00 uur wordt er gestart met de spellen. We hebben een geweldige band op de vrijdagavond, namelijk; Jetset Live! Bereid je voor op een groot spektakel.

Praktische informatie: De muziek start om 20:30 uur op de Brink voor Café Zwaneveld en de Baander in Norg. Naast de Baander vindt de muntenverkoop plaats.

BILJARTEN

13:00 | De vrijdag wordt afgetrapt met biljarten. De teams leveren twee teamleden aan. Het biljarten vindt plaats bij de biljartvereniging in de Brinkhof in Norg.

RODE DRAAD SPEL

Tussen 19:30 en 20:00 | Tussen het vierkampspel in, wordt het Rode Draad Spel gespeeld. Elke avond strijden twee teams tegen elkaar. Het spel zelf houden we nog even geheim en wordt donderdagavond bekend gemaakt.

VIERKAMPSPEL

19:00 | Snelheid, inzicht en samenwerking. Dat zijn de kernwoorden voor het vijdagavond spel; De slechtste chauffeur van Norg. Welk team komt het beste en snelste over de finish? Dat gaan we meemaken! Het spel speelt zich af rond de Brink voor Café Zwaneveld en de Baander.

MURPHY’S QUIZ

19:30 | In Café Zwaneveld vindt de Murphy’s Quiz plaats. Elk team levert maximaal 5 spelers per team aan. Gedurende meerdere rondes wordt de kennis bij de teams op de proef gesteld. De Murphy’s Quiz doet ook mee voor de punten voor het klassement.

Gegevens

Datum:
2 augustus
Tijd:
19:00 tot 23:30

Locatie

Oosteind
Oosteind
Norg,
+ Google Maps