Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Derde avond Feest4Daagse Norg

3 augustus van 14:00 tot 23:30

Elk jaar wordt er een goed doel gekoppeld aan de feestweek. Het goede doel van 2024 wordt nog bekend gemaakt! We hebben een geweldige band op de zaterdagavond, namelijk; Nightflights!

Praktische informatie: De muziek start om 20:30 uur op de Kerkbrink in Norg. Tussen Hotel Karsten en Restaurant ’t Wapen van Norg vindt de muntenverkoop plaats. We maken er een topavond van!

JEU DE BOULE

13:00 | Een altijd gezellige middag op de jeu-de-boule baan achter Café Zwaneveld. – Elk team levert een koppel aan dat tegen elkaar gaat spelen. Kom vooral de teams gezellig aanmoedigen!

 

VIERKAMPSPEL

19:00 | De zaterdagavond staat in het teken van een waterspel. Een spel waar ook de captains een rol in spelen. Dit spektakel wil je niet missen! Dit spel vindt plaats op het grasveld voor de Brinkhof.

DARTEN

14:00 | Op de brink voor Café Zwaneveld en de Baander vindt het darten plaats. Wie gooit als eerste de 180 en gaat er met de winst vandoor? Elk team levert twee spelers aan voor dit spel.

KINDERMIDDAG

14:00 | De kindermiddag vindt plaats op zaterdagmiddag op de Brinkhofweide in Norg. Kinderen t/m 8 jaar mogen gratis meedoen aan verschillende spelletjes en kunnen na die tijd een heerlijk ijsje halen. Daarnaast is de brandweer ook aanwezig. Altijd al eens brandweerman of vrouw willen zijn? Dit is je kans! Opgeven is niet nodig, kom gezellig langs en doe mee!

RODE DRAAD SPEL

Tussen 19:30 en 20:00 | Tussen het vierkampspel in, wordt het Rode Draad Spel gespeeld. Elke avond strijden twee teams tegen elkaar. Het spel zelf houden we nog even geheim en wordt donderdagavond bekend gemaakt.

Gegevens

Datum:
3 augustus
Tijd:
14:00 tot 23:30