Vrijwilligers Gezocht Survival Run Norg 21-april 2024

door | 6 mrt 2024

Home 9 Nieuws 9 Vrijwilligers Gezocht Survival Run Norg 21-april 2024

Was Norg en omgeving vorig jaar onder de indruk van de eerste eigen run, dan zullen we dat op 21 april in ieder geval gaan evenaren. Jij kan daarbij zijn! Voor de run zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers. Je hoeft geen speciale talenten te hebben, enthousiast zijn is voldoende.

Als vrijwilliger help je mee om het evenement goed te laten verlopen. Helpen bij de survivalrun is leuk! Je bezorgt de deelnemers een fantastische dag. Je ziet mensen grenzen verleggen, plezier hebben en samenwerken met maar één doel; de run volbrengen. Maar bovenal is het een supergezellige dag. Elke vrijwilliger krijgt een eigen taak: bijvoorbeeld uitleg geven aan de deelnemers hoe ze de hindernissen moeten nemen, beoordelen of deelnemers de hindernissen correct gedaan hebben en net die ene aanmoediging geven zodat zij hun bandje kunnen behouden.

Vooraf krijgt elke vrijwilliger uitleg over de taak die hij of zij op de dag van de run mag uitvoeren. Op 27 maart organiseren we een vrijwilligersavond. Op deze avond krijg je alle informatie en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

De vrijwilligersavond is op 27 maart 2024 om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Locatie: Cafe-Zaal-Slijterij Zwaneveld – Oosteind 33 – 9331 AG Norg

Geef je op als vrijwilliger via de website https://www.survivalrunnorg.nl Ook als je dit nog niet hebt gedaan en vorig jaar meegeholpen hebt en dat weer wil doen.