VREDESKRING IN STILTE

door | 14 apr 2024

Home 9 Nieuws 9 VREDESKRING IN STILTE

Zaterdag 20 april om 10.30 uur in Roden. Hoe mooi zou het zijn om samen met ons stil te staan bij alle slachtoffers, ontheemden, vluchtelingen, de doden én levenden die geraakt zijn door oorlog en geweld, sluit dan aan bij de Vredeskring op 20 april om10.30 uur. We verzamelen om 10.15 uur bij Monument Vasalis (op het plein bij Blokker/Trekpleister) in Roden.

Na een kort muziekoptreden van Harry Loco zullen we om 10.30 uur een kring vormen en gedurende een half uur in stilte staan of zitten (dan zelf een stoel/kruk meenemen). Iedereen kan op een zelfgekozen moment aansluiten.

Na afloop bestaat de mogelijkheid om mee te wandelen naar de bibliotheek/Roden Centraal waar ons een kopje koffie/thee wordt aangeboden en we na kunnen praten. We hopen alle mensen die onder oorlog en geweld lijden gedachten van hoop en kracht te sturen en ook elkaar te vinden in saamhorigheid om zo troost en hoop te ervaren

De Vredeskring is niet bedoeld voor politieke of religieuze uitingen, we willen Vrede voor iedereen. Iets wits dragen mag. Voel je welkom en meld je aan via .