TREKKERORIËNTERINGSTOCHT IN NORG – ZONDAG 23 JUNI

door | 19 mei 2024

Home 9 Nieuws 9 TREKKERORIËNTERINGSTOCHT IN NORG – ZONDAG 23 JUNI

Norg staat zondag 23 juni in het teken van de jaarlijkse trekkeroriënteringstocht. De organisatie heeft ook voor dit jaar, de 36e editie, weer een interessante en leuke route op papier gezet. Op vrijdag 31 mei is de voorinschrijving mogelijk van 19:30-21:30 uur bij café Zwaneveld aan het Oosteind in Norg.

De deelnemers kunnen op zondag 23 juni starten vanaf 12.00 uur op de Brinkhofweide. Denk dan aan het inschrijfformulier!
Voor het publiek is er ook een aantrekkelijk programma. De deelnemers worden vanaf 14.00 uur terug verwacht op de Brinkhofweide. Er worden dan enkele behendigheidsproeven verricht en kunnen de tractoren worden bewonderd. Hier wordt ook een gezellig terras ingericht en zijn er optredens van dj/zanger Appie de Jong. Om 18.00 uur worden de activiteiten op de Brinkhofweide afgesloten.

Zaterdag 6 juli vanaf 21.00 uur is er een speciale vrij toegankelijke feestavond met prijsuitreiking in café Zwaneveld. Met name alle (oud) deelnemers, vrijwilligers en sponsoren van dit evenement worden speciaal uitgenodigd voor deze avond. Appie de Jong zorgt deze avond ook voor de muziek.