Sluiting Dierenartsenpraktijk Norg

door | 6 mrt 2024

Home 9 Nieuws 9 Sluiting Dierenartsenpraktijk Norg

Enkele jaren na de overname kondigt IVC Evidensia Dierenklinieken BV. aan dat Dierenartsenpraktijk Norg per 1 april haar deuren zal sluiten. De sluiting van de praktijk heeft volgens de nieuwe eigenaar te maken met rentabiliteit en het
streven om over te gaan naar grotere praktijken.
”We kijken terug op een periode van heel veel ervaringen, waarin we veel dieren hebben geholpen en hun eigenaren hebben bijgestaan. Hoewel het een moeilijke beslissing was om deze vestiging te sluiten, zijn we verheugd om aan te kondigen dat Mieke, Elize en Gine hun diensten zullen voortzetten op locaties van Dierenartsenpraktijk Vries en Dierenartsenpraktijk DSA in Assen”, zo meldt Evidensia in een verklaring.

Klanten worden van harte uitgenodigd mee te gaan naar een van deze praktijken, waar ze dezelfde hoogwaardige zorg kunnen verwachten die ze gewend zijn. Om praktische reden zullen de patiëntendossiers naar Dierenartsenpraktijk DSA verhuizen, gegevens kunnen daar opgevraagd worden. Eventueel opgebouwde spaarkorting zal tot en met vrijdag 29 maart bij de balie in Norg uitgekeerd worden.