Save the date: Dorpsquiz op zondag 7 juli

door | 23 mei 2024

Home 9 Nieuws 9 Save the date: Dorpsquiz op zondag 7 juli

Op zondag 7 juli organiseert Beweegdorp Norg weer een superleuke en gezellige quiz voor het hele dorp en we hebben er nu al zin in! Het thema van onze interactieve quiz is dit jaar ‘Televisie’ en de quiz bestaat uit heel veel vragen en opdrachten, waarvoor je maar liefst vijf uur (van 14:00 tot 19:00 uur) de tijd hebt. Deze opdrachten maak je in teamverband in je eigen tuin of op een plek ergens in het dorp, waar je lopend of op de fiets naar toe gaat. De eerste vragen en opdrachten hebben we al weer verzonnen en het belooft ontzettende leuk te worden!

Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 20 personen. Hoe meer hoe beter wat ons betreft, want de quiz is best veel werk en het loont om de taken te verdelen. Je kunt een team maken met je familie, met de buurt, met vrienden of je sportmaten, met collega’s of met Jan en alleman. Het is wel aan te bevelen om een goede mix van denkers, doeners, crea-bea’s, sportievelingen en vooral gezellige mensen te maken.

Aanmelden kan tot 15 juni via www.beweegdorpnorg.nl/aanmelden . Wil je vooraf nog wat meer informatie, neem dan gerust contact op met Afien Auwema van Beweegdorp Norg via of 06-57133765.