Omloop Noordenveld wordt op zondag 9 juni verreden

door | 19 mei 2024

Home 9 Nieuws 9 Omloop Noordenveld wordt op zondag 9 juni verreden

Op zondag 9 juni 2024 wordt er in de gemeente Noordenveld de wielerwedstrijd omloop Noordenveld verreden. Voorheen de naam ‘Ronde van Ronostrand’ De organisatie Wielervereniging Roden onder leiding van voorzitter Jan Slenema is er weer in geslaagd een leuk parkoers uit te zetten, door de gemeente Noordenveld.

Parcours: De locatie van de start en finish is gesitueerd aan de Norgerweg, in Roden. vervolgens gaan de renners rechtsaf de Hullenweg op om naar de Esweg te rijden, Middendrift, Amerika (Ronostrand) naar de Schansweg, Hoofdstraat (Een) Hoofdweg (Steenbergen) naar de Hoofdweg (Roderesch) en via de Kaartsweg terug naar Roden.

De 39e editie is zonder politie-inzet en wordt dan dit jaar door 21 MRT motoren Assen begeleid. En natuurlijk door diverse verkeersregelaars uit onze gemeente, en de vele vrijwilligers.

Categorieën:
De Nieuwelingenstart om 08.45 uur en finishen om 10.30 uur, 6 ronden totaal 70 km. Junioren starten vervolgens om 11.00 uur en finishen om 13.45, 8 ronden totaal 117 km En in de middag starten de Heren voor 11 ronden en in totaal 170 km en finishen rond 18.15 uur. De wedstrijden worden verreden onder auspiciën van de K.N.W.U.

Verkeersplan/Verkeersregelaars,
Op alle plaatsen die gevaar kunnen opleveren, worden door de organisatie bevoegde (opgeleide) verkeersregelaars ingezet. Nu er meer ruimte tussen de doorkomsttijden zit, kunnen aanwonenden aansluiten achter de sluitmotor van de MBT, te herkennen met de groene vlag achter op de motor. VERZOEK om niet tegen de koers in te rijden, altijd met koers mee rijden. Vervolgens dient u de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen om uw route te kunnen vervolgen.

WWW.Wielervergingroden.nl