Oerlab voor de Toekomst van start en is er voor jong en oud: vier weken op de Brinkhofweide

door | 23 mrt 2024

Home 9 Nieuws 9 Oerlab voor de Toekomst van start en is er voor jong en oud: vier weken op de Brinkhofweide

Afgelopen week was de opening van Oerlab van de Toekomst op de Brinkhofweide. Nadat het de hele week redelijk aardig lenteweer was zakten vanaf vrijdag de temperaturen en werd het helaas een stukje kouder. Toch kwamen er genoeg mensen naar de opening om er een gezellig festijn van te maken. Een bandje met leerlingen – onder leiding van muziekdocent Carlos Monteiro – van het Dr. Nassau College zorgde voor muzikale klanken. Op woensdag en donderdag waren er al activiteiten voor scholen. De activiteiten vonden natuurlijk gewoon doorgang. Ook voor de komende weken staan er weer volop zaken op het programma waarbij er voor iedereen wel wat interessants te vinden is.

Zo is er onder meer een Open Podium op 28 maart, 5 april 13 april bij de oranje ufo die op het Brinkhofweideterrein is neergestreken. Op donderdag 28 maart is er van 18:45 – 20:00 Open Podium voor jong en oud. Wil je muziek maken, een verhaal vertellen, een goochelact uitvoeren, een betoog houden of iets anders laten zien waar je goed in bent? Doe dan mee. Je kunt je ter plekke aanmelden, maar ook vooraf laten weten dat je mee wilt doen door een mail te sturen naar . Jong en oud kan meedoen. Het musiceren kan ook uitgroeien tot samen spelen in een jamsessie.

Zaterdag 23 maart

Viering 50-jarig jubileum De Brinkhof 10:00 – 17:00 uur: Kom langs ons standje in MFC de Brinkhof en doe mee met de plantenruilactie van Oerlab voor de Toekomst. Neem ook een kijkje bij de Oerlab UFO op de Brinkhofweide.

Zondag 24 maart

Palmpasen 12:30 – 16:30 uur: Wandpanelen schilderen voor jeugdsoos Norg (10+)

13:00 uur Theatervoorstelling ‘Tot op de Bodem’* (6+)

15:00 uur Theatervoorstelling ‘Tot op de Bodem’* (6+)

Donderdag 28 maart

17.00 – 18.00 uur: voor iedereen is er op donderdag 28 maart de mogelijkheid om mee te doen met Wildplukken in Norg (A.L.)*

-Van 18:00 – 18:45 is er een gratis dorpsmaaltijd: Norgersoep* (A.L.) De entree daarvoor is 1 stuk groente per persoon.

Vanaf 18.45 uur is er Open Podium.