Joy House of Brands wint Ondernemersprijs Noordenveld 2023

door | 26 mrt 2024

Home 9 Nieuws 9 Joy House of Brands wint Ondernemersprijs Noordenveld 2023

De ondernemersprijs van 2023 van de gemeente Noordenveld werd gisteravond uitgereikt bij dinercafe Norgerhout bij Norg. Van de drie genomineerden werd uiteindelijk Joy, House of Brands uit Roden gekozen als de Ondernemer van 2023. De andere genomineerden waren Bij de Bloemenschuur en Concrete Factory (beton). Jeroen Bezu en Pascal Bezu namen de prijs in ontvangst van burgemeester Klaas Smid. Bij de uitreiking werd gesteld dat de prijs eigenlijk een oeuvreprijs is voor het werk van Jannes en Jansje Bezu die het bedrijf hebben opgericht en later hebben overgedaan aan hun kinderen.

Joy begon als een bescheiden winkel van slechts 38m2 onder de naam Bucky in 1979. Nu, met meer dan 40 jaar ervaring, heeft het bedrijf zich uitgebreid naar 7 vestigingen in Noord-Nederland. Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij Joy. Van LED-verlichting tot elektrische auto’s, het bedrijf zet stappen naar een groenere toekomst en gelooft in het opbouwen van langdurige relaties met leveranciers en klanten als een vorm van duurzaam ondernemen.

Op de avond was er een gesprek van Anita Pepping met Giny Boer, de CEO van C&A Europe en tekende TikTok Tammo voor de muzikale verrassingsact. De verzorging met heerlijke buffetten van Tim van der Meulen en zijn team was uit de kunst.