GOMOS JO-13 ongeslagen kampioen!

door | 25 mei 2024

Home 9 Nieuws 9 GOMOS JO-13 ongeslagen kampioen!

Op 25 mei 2024 moest JO-13 hun kampioenswedstrijd spelen bij S.V. Lycurgus in Groningen. JO-13 was ongeslagen en moest gelijk spelen of winnen om kampioen te worden. GOMOS had het kampioenschap dus in eigen hand en de spelers van JO-13 dachten dit varkentje wel even te wassen. Het weer zat niet mee op deze regenachtige zaterdag, maar ook de spelers moesten nog even wakker worden. Het behalen van de winst was niet zo makkelijk.

Ondanks het grote aantal supporters dat uit Norg was meegekomen, zaten de spelers de eerste helft nog niet goed in de wedstrijd en was het tot de rust gelijkspel met 0-0. In de 2e helft van de wedstrijd moest het dan toch echt gebeuren. Na de peptalk van de coaches gingen de spelers weer met goede moed het veld op. Het werd dan ook snel 0-1, maar direct daarna 1-1 met nog 20 minuten te spelen…

In de 2e helft waren er veel schoten op het doel, maar de bal wou er maar niet in. En dan eindelijk in de laatste 10 minuten van de wedstrijd 1-2 en al snel daarna 1-3. De tegenpartij had nog een paar goede kansen, maar GOMOS heeft ze de kans niet meer gegeven om te scoren. Na een hele spannende wedstrijd dan eindelijk het eindsignaal van de scheidsrechter met een eindstand van 1-3. De ontlading was groot bij de spelers van JO-13. Eindelijk kampioen!