FC Groningen opent nieuw voetbalseizoen op 3 juli met oefenwedstrijd bij GOMOS

door | 13 jun 2024

Home 9 Nieuws 9 FC Groningen opent nieuw voetbalseizoen op 3 juli met oefenwedstrijd bij GOMOS

Na een bizar seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met een sprookjesachtig einde, start FC Groningen de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De eerste wedstrijd van dit seizoen wordt op woensdag 3 juli gespeeld in Norg. De plaatselijke vv GOMOS is dan de tegenstander van de Trots van het Noorden.

FC Groningen en GOMOS hebben sinds jaar en dag een uitstekende band. Zo oefenden de Groningers regelmatig op sportpark Schapendrift tegen andere profteams, en was Norg vaak het decor voor de jaarlijkse FC Groningen Voetbalkampen. Een wedstrijd tussen beide clubs kwam nog niet eerder voor.

“We zijn verheugd dat FC Groningen ons complex weer weet te vinden”, zegt GOMOS-voorzitter Edwin Blokzijl. “Dat de FC nu ook nog eens tegen ons eigen vlaggenschip speelt, maakt het extra bijzonder. We gaan er als vereniging alles aan doen om er een voetbalfeest van te maken.”

De wedstrijd op woensdag 3 juli begint om 19:30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop voor tien euro (kinderen betalen vijf euro) per stuk te halen bij Flik Mode & Schoenen (Oosteind 10A te Norg). De voorverkoop start op vrijdag 28 juni van 9:00 tot 18:00 uur, en loopt tot en met woensdag. De overige kaarten worden aan de kassa verkocht.