Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Streetrace centrum Norg

1 september van 11:00 tot 17:00

Op zondag 1 september 2024 gaat Norg weer bruisen van de adrenaline, want het Wielercomité Norg presenteert met trots de finale van de Streetrace Competitie! Na een jaar vol actie, snelheid en
uitdagingen komen de beste mountainbikers samen voor een spectaculaire afsluiting van het seizoen.

De straten van Norg zullen weer het toneel zijn van intense wedstrijden, waar de deelnemers zich tot het uiterste zullen pushen op het uitdagende parcours. Met zowel verharde als onverharde wegen en een reeks van uitdagende hindernissen, belooft de Streetrace Norg 2024 een ware test te worden voor de vaardigheden en het doorzettingsvermogen van elke renner.

Maar het draait niet alleen om de wedstrijden. De Streetrace Norg is ook een geweldige gelegenheid voor toeschouwers om te genieten van de opwinding langs de zijlijn. Kom juichen voor je favoriete renners,
geniet van de sfeer en beleef een dag vol sportieve hoogtepunten. Na de races is er natuurlijk ruimte voor ontspanning en gezelligheid.Ontmoet medefans, deel ervaringen en geniet van heerlijk eten en drinken terwijl je napraat over de opwindende momenten van de dag.

Het Wielercomité Norg is vastbesloten om van de Streetrace Norg 2024 een onvergetelijk evenement te maken. Dus markeer 1 september in je agenda en mis deze spannende finale niet! Blijf op de hoogte van alle updates en nieuws via onze Facebookpagina en zorg ervoor dat je erbij bent wanneer Norg opnieuw geschiedenis schrijft op het gebied van mountainbiken. We zien je daar!

 

https://mijn.knwu.nl/calendar/events/9395

Gegevens

Datum:
1 september
Tijd:
11:00 tot 17:00

Locatie

Centrum Norg