Digimaatje van Humanitas

door | 6 apr 2024

Home 9 Nieuws 9 Digimaatje van Humanitas

”Ook in Norg en omgeving”

Sinds kort zijn wij van Humanitas Noordenveld gestart met een nieuwe activiteit. We bieden hulp aan mensen die graag zelfstandig willen werken op de computer, laptop, tablet of smartphone. En dan speciaal aan die groep mensen die het niet lukt een reguliere cursus te volgen bij de bibliotheek, seniorweb of waar dan ook.

Omdat ze het niet goed kunnen volgen, het tempo te hoog ligt, de drempel te hoog is of wat voor reden dan ook. De hulp die we aanbieden gaat via een digimaatje aan huis. Een digimaatje helpt je digivaardig te worden. Bijvoorbeeld: uitleggen hoe een computer of smartphone werkt. Internetten, e-mailen, facebook en whatsApp. Maar ook internetbankieren en digiD. Spullen kopen via internet of je medicijnen bestellen bij je huisarts. Je digimaatje komt één of twee keer per week een uurtje langs om je te helpen, En dan net zo lang als nodig is. De hulp van een digimaatje is geheel gratis.

Mocht je hulp kunnen gebruiken of ben je zelf meer dan voldoende digivaardig en wil je wel digimaatje worden? Meld je dan aan bij onze secretaris. Tel. 06-51392987 of stuur een mail naar