Avondwandel4daagse van start

door | 15 mei 2024

Home 9 Nieuws 9 Avondwandel4daagse van start

Gisteravond ging de Norger Avondwandel4Daagse van start vanaf Zwaneveld aan het Oosteind. Onder werkelijk prachtige omstandigheden kon vijf of tien kilometer worden gewandeld. Op dinsdag 14 mei vertrekken we vanaf de parkeerplaats aan de achterkant bij Café Zwaneveld. Op de tweede dag starten we bij Bospaviljoen de Norgerberg en gaan we ‘als de brandweer’. Onderweg een bezoekje aan de brandweerkazerne. Doe vooral kleding aan die nat mag worden.

Donderdagavond zijn we te gast bij de Natuurplaats. Dat wordt een prachtige wandeling over het Noordsche Veld! Op de laatste avond vertrekken we weer vanaf Café Zwaneveld en het zou fantastisch zijn als iedereen verkleed mee loopt. Bij de finish worden de medailles uitgereikt en is een toffe DJ ingehuurd om er een feestje van te maken.

Aanvangstijden

We vertrekken elke avond om 18:00 uur, met een uitloop tot 18:30 uur. Op de laatste avond vinden we het gezellig als iedereen ongeveer gelijktijdig terugkomt, daarom mogen de wandelaars die 10 kilometer lopen alvast starten om 17:30 uur.

Kosten & Inschrijven

Deelname voor alle avonden kost € 7,50 inclusief een medaille, die we uitreiken op vrijdagavond. Voor één avond wandelen vragen we een bijdrage van € 3,50; je krijgt direct na afloop van je

wandeling een dagmedaille. Aanmelden en betalen kan van te voren via www.beweegdorpnorg.nl/aanmelden en dat raden we ook aan; we leggen dan je stempelkaart voor je klaar bij de startlocatie en je hoeft niet in de rij om je in te schrijven. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om je vanaf een half uur voor vertrek in te schrijven bij de startlocatie.

Wil je nog meer informatie of heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met Afien Auwema van Beweegdorp Norg via 06-57133765 of .