Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Icare over dementie in Zorgcafé

4 november van 19:30 tot 22:00

Op maandag 4 november komt in het Zorgcafé in Norg Icare spreken over dementie. Susanne Herder en Suzan Kamminga zijn beiden bij Icare in Noordenveld in dienst en goed betrokken bij het onderwerp dementie. De ziekte heeft een enorme impact op het eigen leven en die van naaste familie. De inbreng van beide spreeksters beloofd beeldend te zijn en ook aanwezigen worden betrokken bij de lezing. Er is tijd voor vragen en napraten.

Susanne Herder laat weten dat dit de onderwerpen zullen zijn die in ieder geval worden besproken: Bent u vergeetachtig en maakt dat u angstig? U staat er niet alleen voor. Geheugenproblemen beïnvloeden uw leven. Speciale zorg is daarom belangrijk, want u wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Een mens is niet dement, een mens heeft dementie!

Dagbeleving Groenzorg Norg en Welzijn in Noordenveld staan borg voor de organisatie.  Het is op maandag 4 november van 19.30 tot 21.00 uur, de toegang is gratis en een kop koffie staat klaar voor iedereen aan de Eenerstraat 65 in Norg bij Groenzorg Norg. Informatie Servicebureau WiN 050 3176500.

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
19:30 tot 22:00

Locatie

Groenzorg Norg
Eenerstraat 65
Norg, 9331 Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie