Mega-Workshop-Dag voor kids in de Brinkhof

door | 16 okt 2024

Home 9 Nieuws 9 Mega-Workshop-Dag voor kids in de Brinkhof

Je hoeft je niet te vervelen op 29 oktober!

Op dinsdag 29 oktober aanstaande (in de herfstvakantie) organiseert Beweegdorp Norg in de Brinkhof in Norg een Mega-Workshop-Dag, bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m groep 8. Zowel ’s ochtends als ’s middags hebben we 6 stoere, verrassende, spannende en creatieve workshops voor jullie geregeld. Elk dagdeel maak je een keuze uit drie verschillende onderdelen. Het ochtendprogramma is van 10:30 tot 12:10 en dat staat er staat lasergamen, streetdance, circus, uilenballen uitpluizen en percussie (lekker muziek maken) op het programma én je kunt een dier knutselen van een boek.

In de middag (van 13:00 tot 14:40 uur) kun je kiezen uit acrobatiek, Ren je Rot (meester Jos zet een toffe hindernisbaan uit), lasergamen, sieraden- of een sleutelhanger maken of een ansichtkaart stempelen.

Je kunt je aanmelden voor de hele dag, maar ook alleen voor het ochtend of middagprogramma. De kosten bedragen € 6,50 per dagdeel, inclusief ranja en fruit tussendoor en wat lekkers na afloop. ’s Ochtends is dat een broodje knak en ’s middags trakteren we op een ijsje. Blijf je de hele dag, dan kun je tussen de middag gerust ‘overblijven’ in de Brinkhof. Misschien is het dan handig om zelf ook een lunchpakketje mee te nemen, mocht één broodje knakworst als lunch wat weinig zijn.

Aanmelden en betalen kan tot en met 27 oktober via www.beweegdorpnorg.nl/aanmelden. Je kunt je daarna ook nog aanmelden (zelfs nog op de dag zelf), maar voor een aantal workshops geldt vol=vol, dus vooraf inschrijven is zeker aan te bevelen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien Auwema van Beweegdorp Norg via of 06-57133765.