door | 17 mei 2024

Home 9 Nieuws 9

Festival Worteldagen trapt af met try outs

De opening moet nog plaatsvinden, maar met de try outs op vrijdagmiddag is Festival Worteldagen 2024 toch al begonnen. Geïnspireerd op intieme binnen- of buitenlocaties van het pittoreske dorp Norg en gecreëerd in twee weken tijd door tweedejaars studenten van theateropleidingen.

Kies uit verschillende theaterroutes en laat je meenemen naar de performances op verrassende locaties. Bijvoorbeeld aan de rand van een bedrijventerrein, bij de Vijversburg, het Molenduinbad of een particuliere tuin op een van de bungalowparken..

De inhoud van de theaterroutes blijft tot de dag voor het festival een verrassing, met een variatie aan onderwerpen van maatschappelijk tot persoonlijk, en verschillende vormen van theater, van installaties tot interactieve ervaringen. In één theaterroute zitten vier korte performances gebundeld. Samen met een routebegeleider worden de locaties te voet of per fiets verkend. Wees welkom op het festivalterrein, dat tevens het start – en eindpunt is van iedere theaterroute, waar je tussendoor kunt neerstrijken op het terras. Dat is het dorpshuis aan – hoe kan het ook anders – de Dorpshuisstraat 1

Deelnemende scholen: Hanzehogeschool Academie Minerva, Academie voor Popcultuur. Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Interactive Performance Design en Theatervormgeving.

Voor meer informatiekijk op www.worteldagen.nl of mail naar