De Drie Provinciën wint voor de tweede keer op rij ACSI-award voor ‘beste restaurant bij een camping’.

door | 18 apr 2024

Home 9 Nieuws 9 De Drie Provinciën wint voor de tweede keer op rij ACSI-award voor ‘beste restaurant bij een camping’.

Camping en restaurant De Drie Provinciën is opnieuw in de prijzen gevallen door voor de tweede keer op rij de felbegeerde ACSI-award te winnen in de categorie ‘beste restaurant bij een camping’. Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft kampeerspecialist ACSI de prestigieuze ACSI Awards uitgereikt. Van september 2023 tot en met januari 2024 hebben kampeerders uit heel Europa hun stem uitgebracht op hun favoriete campings. Deze stemmen bepaalden de winnaars in acht verschillende categorieën. De Drie Provinciën is uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘beste restaurant bij een camping in Nederland’.

Klantgetuigenis: “Wat een fantastische ambiance en het eten is voortreffelijk, zozeer zelfs dat we meteen voor de volgende dag opnieuw hebben gereserveerd. Top! Een absolute aanrader…

De Drie Provinciën dankt haar naam aan de ligging op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Het restaurant is gevestigd in een rietgedekte jaren-30 boerderij, gelegen te midden van het landelijke gebied, grenzend aan de bosrand. Op het menu staan heerlijke Frans/Nederlandse klassiekers en de meest verrukkelijke streekgerechten uit de drie noordelijke provincies. De porties zijn royaal en de tafels zijn gedekt met linnen, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Kortom, genieten van uitstekende maaltijden in een gastvrije ambiance met een vleugje luxe. Het restaurant is niet alleen geliefd onder de campinggasten, maar trekt ook toeristen en lokale bewoners aan. “Het restaurant is al sinds de jaren ‘60 in handen van de familie van Ronald,” vult Brigitte aan. “Het is geweldig dat ons geliefde restaurant nu ook landelijk wordt erkend vanwege de uitstekende keuken en de warme sfeer.”

De lovende recensies spreken voor zich: “Een heerlijke lunch na een prachtige wandeling in de omgeving. We komen zeker terug voor het diner, want wat een fantastische plek is dit.”

Familiebedrijf met een rijke historie

In de jaren ’30 was De Drie Provinciën een boerderij met een herberg in de woonkamer van de boer. In de jaren ’50 werd er een kampeerveld toegevoegd. Inmiddels is het uitgegroeid tot een succesvol horeca- en recreatiebedrijf met bekendheid door heel Nederland. Met het winnen van de ACSI-award 2024 prolongeert restaurant en camping De Drie Provinciën haar publieksprijs voor beste restaurant bij een camping. Twee jaar eerder wonnen zij al de publieksprijs voor ‘mooiste charmecamping van Nederland’ van de ANWB. “Telkens zijn we ontzettend trots op elkaar en dankbaar voor het enthousiasme van onze gasten,” glundert Ronald.

www.dedrieprovincien.nl