door | 13 mrt 2024

Home 9 Nieuws 9

DERDE DINSDAG MET ANNEMARIE VAN GAAL

Op 19 maart is het tijd voor een nieuwe Derde Dinsdag, hét programma over de meest actuele en maatschappelijke onderwerpen. Deze avond verwelkomen we financieel expert en televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal

Als alleenstaande moeder moest Annemarie van Gaal vroeger elk dubbeltje omdraaien. Dat veranderde toen ze in de jaren negentig een uitgeverij begon in Rusland die uitgroeide tot een van de grootste van het land. Sinds ze terug is in Nederland is ze uitgegroeid tot een bekende ondernemer en financieel expert. Ze schreef hier verscheidene boeken over, zoals ‘Succes’ en ‘Winst’ en verscheen als deskundige in televisieprogramma’s als ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’.

Tijdens de Derde Dinsdag presenteert Annemarie van Gaal haar top 10 van bezuinigingstips en legt ze uit hoe je meer grip krijgt op je geldzaken. Voor het publiek is er volop gelegenheid om vragen aan Van gaal te stellen.

Na afloop verzorgt Boekhandel Van der Velde de boekverkoop. Annemarie van Gaal schuift uiteraard aan om de boeken te signeren.

Meer informatie en tickets via www.dnk.nl.