foto's sept 2013 012De bouw van de crosshindernissen is klaar en deze week wordt de laatste hand gelegd aan de aankleding van de hindernissen en het evenemententerrein. Dit allemaal zodat aankomend weekend de wedstrijd van start kan gaan.

Zes leden van de PSV Norg hebben de afgelopen maanden volop getraind, om tijdens de kampioenschappen mee te strijden voor de eerste plaatsen; Louise Berenpas, Kim Ausma en Janien Vos starten zaterdag bij de B pony’s en Merle Tienkamp bij de BB paarden. Zondag zijn de paarden aan de beurt voor de Noordelijke Kampioenschappen; Jelly Drent rijdt in de klasse B paarden en Karin Lunsche zal starten in de M cross.
Afgelopen weekend heeft PSV Norg een crossdemonstratie gegeven tijdens het  drukbezochte Taveno-concours in Norg, waar de bezoekers erg van onder de indruk waren.
De cross is ongeveer 2.5 km lang en gaat door de Langeloërduinen. Hier is een prachtig parcours gebouwd met ongeveer 30 vaste hindernissen. Deze hindernissen zijn van natuurlijke materialen zoals boomstammen, hagen, picknicktafels en een spectaculaire waterbak.
Op het evenemententerrein is een mooi strodorp gebouwd, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

De wedstrijd wordt gehouden op het evenemententerrein in Norg, rondom de manege en de camping.
De toegang  gratis tijdens het hele weekend van 6 en 7 september.