fietsvierdaagse slotdag 003Na drie zonovergoten dagen verliep de laatste dag van de Fiets4Daagse in Norg in compleet andere weersomstandigheden. Regen, regen en nog eens regen. Het deerde de talloze deelnemers niet als hadden zich op de slotdag waarschijnlijk meer mensen aan de start gemeld als de voorspellingen opnieuw een mooi dag hadden beloofd. Jammer voor de activiteiten onderweg die nu deels in het water vielen en ook bij de finish was de aanblik van het terrein aanzienlijk rustiger dan de eerdere drie dagen deze week. Bij de terugkeer in Norg werden de fietsers traditiegetrouw verwelkomd met een mooie gladiool. De Fiets4Daagse trok elke dag zo’n twaalfhonderd deelnemers. Over de vier dagen waren er meer dan vijftienhonderd verschillende inschrijvingen van deelnemers die een, twee, drie of vier dagen fietsten. De vier dagen fietsplezier voor alle deelnemers werd mogelijk gemaakt door de tachtig vrijwilligers die hebben geholpen bij de inschrijvingen, start en finish, parkeren van fietsen, stempelen, activiteiten, muziek, routes uitzetten en controleren en alle andere activiteiten. Campings, hotels, huisjesverhuurders, horeca en andere bedrijven in Norg hebben volop geprofiteerd van het evenement dat Norg jaarlijks goed op de kaart zet.