nieuws_1869Doe mee met de Drentse Fiets4Daagse en leer Drenthe van binnenuit kennen! Er is voldoende tijd om van alles te bekijken en te ontdekken, vragen te stellen, een gesprek aan te knopen. Wees nieuwsgierig en laat je verrassen! De Drentse Fiets4Daagse staat dit jaar in het teken van het Drentse Landleven met een keur aan te bezoeken activiteiten en locaties. Al fietsend komt de deelnemer langs bijzondere en unieke plekken waar je je hart kunt ophalen aan dat wat Drenthe zo bijzonder maakt.

Zo kun je zien hoe bloembollen worden gerooid en gepeld of hoe forellen worden gekweekt, Je kunt een melkveebedrijf bezichtigen, onsterfelijkheidsthee drinken, buffels kijken, koeien en kalfjes knuffelen, orchideeën bewonderen, blauwe bessen proeven en nog veel meer. Drenthe loopt voorop waar het gaat om een moderne en verantwoorde bedrijfsvoering. Laat je voorlichten over de vele grote en kleinschalige projecten die het Drentse Landleven kleur geven.

Startplaats Norg brengt de fietsers onder meer naar de Blakervelderhoeve in Roden, de zorgboerderij in Peest, het melkveebedrijf van familie Hilhorst in Een, Deco-loge in Veenhuizen, het Hart van Lieveren, de gaslocatie van de NAM en nog veel meer interessante stops met vooral veel kinderactiviteiten.