Norg is dit jaar voor de vijfde keer startplaats van de Drentse Fiets4Daagse. Naast het belangrijkste onderdeel van dit evenement, de fietsroutes,  staan er op de brink aan het Oosteind verschillende activiteiten op het programma. Zo is er dagelijks een fair, zijn er dagelijks speciale kinderactiviteiten en is er een muziekprogramma opgezet.

Op dinsdag 22 juli zijn er vanaf 12.00 uur optredens van Shantykoor de Landrotten en Shantykoor Tolbert. DJ-zanger Appie de Jong verzorgt op woensdag 23 juli het muzikale programma. Op donderdag 24 juli is het weer de beurt aan de koren, de Lopster Stormvogels uit Loppersum en shantykoor de Landrotten uit Roden zorgen voor de muzikale gezelligheid. De laatste dag van de Drentse Fiets4Daagse, vrijdag 25 juli,  staat DJ zanger Appie de Jong weer op het overdekte podium op de brink aan het Oosteind. Ook de overige dagen beginnen de optredens om 12.00 uur.