imagesvlag brazilie

Het WK voetbal staat op het punt van beginnen. Zal het Nederlands elftal een gooi kunnen doen naar de wereldtitel? Hoe is het eigenlijk gesteld met jou eigen voetbalkennis? Op vrijdagavond 20 juni wordt vanaf 20.30 uur bij Café Zwaneveld in Norg het Noordelijk Kampioenschap WK-Quiz georganiseerd.

De uitdagende quiz is gemaakt door de Norger voetbalkenner Jasper Boer. Hij heeft de afgelopen tijd de meest uiteenlopende vragen bedacht. Gedurende acht ronden wordt ieders voetbalkennis getest. De WK-quiz bestaat uit 5 vragenronden, een fotoronde, een muziekronde en een cryptische ronde. Een zeer groot deel van de vragen heeft betrekking over het aanstaande WK voetbal dat in Brazilië gehouden wordt. De presentatie is deze avond in handen van quizmaster Michaël Wiese, bekend van de drukbezochte Murphy’s Quiz Night.

Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, teamgenoten, familie of bekenden te spelen. Een team bestaat uit maximaal vijf personen, deelname kost €5,- per team. Deelnemers buiten Norg zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Graag opgave vooraf bij Jasper Boer (, 06-50270884) of Arnold Zwaneveld (,0592-612271).