Nadat VENO in de nacompetitie te sterk was heeft GOMOS alsnog een kans om te promoveren naar de derde klasse. Door het wegvallen van Stiens en de fusie tussen De Vogels en Gronitas zijn er twee plekken vrij gekomen in de derde klasse. Dan moet GOMOS echter wel de beslissingswedstrijd tegen Trinitas winnen om vervolgens uit te komen in de finale, waar Dronrijp of Pekelder Boys de tegenstander is. De wedstrijd tegen Trinitas wordt zondag gespeeld op neutraal terrein bij ODV in Wijnjewoude. Aanvang 14.00 uur.

GOMOS reist zwaar gehavend af naar Wijnjewoude. Teun Vermeer, Guido Koolen, Shailesh Parmesardien zijn alles geschorst terwijl Jeroen Renkema en André Bakering geblesseerd zijn. Reservedoelman Melvin Koning is ook afwezig. Mede hierdoor staan Sander Brink en Martijn Bosman bij de wedstrijdselectie. Beide spelers komen normaal uit voor de tweede selectie. GOMOS moet het zeer waarschijnlijk ook nog eens doen zonder de trouwe aanhang. Zondag vindt namelijk de GOMOS-familiedag plaats op Sportpark Schapendrift in Norg. Er staan onder andere spelletjes op het programma voor jong en oud en de dag wordt muzikaal afgesloten met de band Grooving.