Samen met GGD Drenthe en de partners van Drenthe gezond beginnen we in 2022 met de campagne Gezond Leven in Drenthe’. Campagnes zoals IkPas, JOGG-campagnes, Drink Water, Gratis Bewegen en Slaap Lekker passen allemaal bij de campagne ‘Gezond Leven in Drenthe’. Gemeente Noordenveld doet mee in deze Drentse manier van campagnevoeren: één boodschap, één naam om gezond leven in Drenthe te promoten.

Hoe maakt u een frisse start?

Een nieuw jaar is aangebroken. Hoe maakt u een frisse start? De campagne Gezond leven in Drenthe zal berichten communiceren die gericht zijn op voldoende slapen, pauze in alcoholgebruik en bewegen. Daarmee helpt Gezond leven in Drenthe inwoners bij het geven van antwoord op de vraag. Wij vinden het enorm belangrijk om inwoners op weg te helpen naar een gezond en gelukkig leven. Deze weg kan voor iedereen anders zijn. Met deze campagne hopen we dat u inspiratie opdoet en uw eigen weg vindt.

Ook meedoen met ‘Gezond Leven in Drenthe’?

Alle organisaties in Drenthe zijn welkom om mee te doen. Kijk voor meer informatie op www.ggddrenthe.nl/gezondlevenindrenthe.