Zoals bekend heeft de Stichting Ouderenvervoer Norg (SON) kortgeleden de eerste prijs gewonnen in de provinciale verkiezing van Hét Compliment van Drenthe voor het jaar 2021.

De opbrengst van deze prijs stelt de SON in staat om iets extra’s te doen voor de belangrijkste doelgroepen van de Stichting, zijnde de 55+ers en mensen met een beperking, voor zover ze wonen in de voormalige gemeente Norg (Norg, Langelo, Veenhuizen, Een, Een-West, Peest, Zuidvelde, Westervelde, Huis ter Heide) .

Gedurende de resterende winterperiode betalen deze inwoners op de zaterdagen de halve prijs voor ritten, die binnen  een afstand van ca. 10 km. vallen. Ook de ritten op de langere afstanden worden goedkoper, omdat in deze gevallen de halve prijs voor de eerste 10 km. ook van toepassing is. Dit aanbod geldt vanaf zaterdag 15 januari. Als u extra goedkoop met de SON-bus wilt reizen voor bijv. een bezoekje aan de supermarkt of aan vrienden, dan is dit dè kans! Een paar voorbeelden: een retourtje binnen Norg kost op zaterdag slechts € 1,50 en een retourtje Roden € 5,25. Graag uiterlijk de vrijdag ervóór aanmelden tussen 10 en 11 uur op 612925.