De gemeenteraad van Noordenveld heeft besloten om vanaf september weer te vergaderen op locatie. De vergaderingen vinden plaats in de

Health Hub, 1e Energieweg 13 in Roden.

De oordeelsvormende vergadering begint om 19.30 uur en de besluitvormende vergadering om 22.00 uur. 

De vergaderingen zijn openbaar en u kunt bij de vergaderingen aanwezig zijn. De coronaregels nemen wij in acht! Wilt u hierbij aanwezig zijn, meld u zich dan aan via: . Rechtstreekse uitzending via ons raadsinformatiesysteem zal naar alle waarschijnlijkheid niet plaatsvinden. Houdt u de website van de gemeente in de gaten voor nadere berichtgeving over deze vergaderingen!

In het raadsinformatiesysteem (https://ris2.ibabs.eu/Noordenveld)  staan de agenda’s van de vergaderingen. Voor vragen over de vergaderingen kunt u bellen met de griffie via 050 50 27 222 of mailen: .