34 teams doen mee aan de Dorpsquiz – Zaterdag 1 augustus gaat het gebeuren!

De inschrijftermijn is gesloten en het aantal aanmeldingen overtreft onze stoutste verwachtingen. Maar liefst 34 teams hebben zich aangemeld voor de Dorpsquiz. Wat mooi! Elk team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 15 mensen en ze hebben allemaal een plekje gevonden in iemands achtertuin. Daar gaan ze aan de slag met 150 vragen en opdrachten, die ze ook op diverse plekken in het dorp moeten uitvoeren. Uiteraard helemaal Corona proof, we hebben prachtige schema’s in elkaar gedraaid om er voor te zorgen dat er niet te veel mensen gelijktijdig op bepaalde plekken aanwezig zijn.De vragen zijn aangeleverd door diverse sportclubs, de Historische Vereniging, het IVN, Harm Soegies, Geertje Giezen & Jeroen Langebeeke en zijn bovendien ontsproten uit het creatieve brein van de organisatie. Dit comité bestaat uit de nieuwe club die de activiteiten tijdens de Feestvierdaagse zou gaan organiseren, te weten Erwin de Haan, Guido Koolen, Nadine en Richard Gaasendam, Margriet Tip en Willy Auwema, Afien Baving van Beweegdorp Norg en is aangevuld met Tineke Koopman, die heel erg handig is met computers en een fantastisch quizboek in elkaar heeft gezet. Het belooft een mooie mix te worden van kennisvragen, opzoekvragen, hersenkrakers en doe-opdrachten. Er zijn vast teams die vol fanatisme voor de winst te gaan, maar wij streven vooral naar een gezellige dag, waarin de teams vooral veel plezier en lol met elkaar hebben. Volgende week is een uitgebreid verslag in deze krant te lezen.