De scootmobielclub in Norg is de afgelopen week weer van start gegaan. Het was een geslaagde dag en mensen hebben genoten van hun uitje. Onder begeleiding van verkeersregelaars van Stichting Verkeersgroep Norg reed de club langs mooie plekken in Norg en omstreken.
De volgende rit is gepland op donderdag 6 augustus en daarna op donderdag 27 augustus en donderdag 17 september. Wilt u ook meedoen met de scootmobielclub? Bel dan naar Albinota (de sportcoach van Welzijn in Noordenveld) via telefoonnummer 06 – 123 69 542.
Wanneer een rit uitvalt, bijvoorbeeld omdat het regent, dan is de eerstvolgende rit drie weken later.
De scootmobielclub gaat van start om 13:30 uur vanaf de parkeerplaats achter de Brinkhof in Norg.

Na de rit wordt er koffie gedronken onder begeleiding van de verkeersregelaars. Dit is wel op eigen risico, want alle deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het in acht nemen van de anderhalve meter afstand.