Foto Gerrit Boer


Afronding traject nieuwe huisstijl

Drie jaar geleden heeft de Fiets4Daagse gekozen voor een nieuwe koers met een daarbij behorende huisstijl. Deze huisstijl sluit naadloos aan bij de plannen van Marketing Drenthe. Als afronding van de nieuwe koers werden op woensdagavond 10 juli de nieuwe poloshirts onthuld. Deze zijn geheel in stijl Drenthe-rood en ontwikkeld in samenwerking met het project OpFietse. Heel Drenthe kleurt daarmee rood tijdens de 54e editie van het grootste toerfietsevenement van Nederland, dat aanstaande dinsdag 16 juli van start gaat.

Grote waardering Henk Brink
De eer was aan gedeputeerde Henk Brink om de jubilerende startplaats Norg, het eerste exemplaar te overhandigen. Norg is dit jaar al tien jaar een startplaats van het evenement en heeft een feestelijke week voor de boeg. Henk Brink maakte van de gelegenheid gebruik om zijn grote waardering en dank uit te spreken aan de bijna 60 vrijwilligers die aanwezig waren in café Zwaneveld. Deze 60 vrijwilligers vormen maar een klein deel van de bijna 800 vrijwilligers dat volgende week in de startplaatsen actief is om zo’n 13.000 fietsers een prachtige week te laten beleven.

Beleed fietsprovincie Drenthe
Tijdens Regiobank Drentse Fiets4Daagse kan er gestart worden in zeven startplaatsen; Assen, Dalen, Diever, Emmen, Meppel, Norg en Westerbork. Voorinschrijven kan nog tot en met aanstaande zondag. Inschrijven kan natuurlijk ook in de startplaats naar keuze. Er kan naast de gehele vierdaagse, ook gekozen worden om 1, 2 of 3 dagen mee te fietsen. Ga naar www.fiets4daagse.nl/inschrijven en beleef een heerlijke fietsweek in fietsprovincie Drenthe.