KOGA Slag om Norg: groeibriljant in wielerland

KOGA Slag om Norg: groeibriljant in wielerland

front_slagomnorgOp zondag 10 augustus wordt voor de derde keer in de KOGA Slag om Norg gestreden. Een speciale wielerkoers, want liefst 50 van de 100 kilometer rijden de renners over de onverharde wegen bij Sandebuur en tussen Peest en Zeijen. ‘We zijn in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een volwassen koers in wielerland. En de groei is er nog niet uit’, weet  Norger Jan Huizing van de organisatie.

Klein … Lees meer

lees meer

Eline en Margriet rondemissen van de Slag om Norg

Missen - kopieVoor het eerst sinds het bestaan van de Slag, heeft de organisatie twee Norger dames weten te strikken als missen. En hoewel ze allebei (nog) niks met glad geschoren wielerbenen hebben, is het enthousiasme groot. We zijn er blij mee om Margriet en Eline voor te stellen als rondemissen van de KOGA Slag om Norg.

Eline Schipper (22) is bijna klaar met de opleiding Toegepaste Psychologie. Ze woont in Groningen,

Lees meer lees meer
KOGA drie jaar hoofdsponsor Slag om Norg – Keihard en steengoed…

KOGA drie jaar hoofdsponsor Slag om Norg – Keihard en steengoed…

KOGAPremium fietsenmerk KOGA is de aankomende drie jaar (2014 t/m 2016) hoofdsponsor van de Slag om Norg. Ook heeft de fietsenfabrikant uit Heerenveen haar naam aan het wielerfestijn gekoppeld. We zijn er trots op dat één van de grootste fietsenmerken van Nederland zich bindt aan ons evenement. In deze tijd waar sponsors drie keer nadenken over hun te investeren euro’s, is deze samenwerking voor ons het teken dat we op
Lees meer lees meer