Zwem4Daagse Molenduinbad van 23-26 oktober

Molenduinbad Norg organiseert zoals ieder jaar traditioneel de Zwem4daagse in de herfstvakantie. Vanaf dinsdag 23 oktober tot en met vrijdag 26 oktober 2018 kan er 4 dagen gezwommen worden om op vrijdagavond een mooie medaille in ontvangst te kunnen nemen. Kinderen tot en met 12 jaar zwemmen 10 banen in ons 25 meterbad, iedereen boven de 12 jaar zwemt dagelijks 20 banen.
Kinderen die met zwemles nog bezig zijn om het A-diploma te behalen kunnen ook meedoen, zij zwemmen in dat geval met armvleugels om. Kinderen die bij ons op zwemles zitten en die in de afzwemgroep zitten (Niv 4) mogen de zwem4daagse zwemmen met alleen een kurkje om.

Er kan dagelijks vanaf 18.30 uur banen gezwommen worden tot 19.15 uur. Van 19.15 uur tot 20.00 uur wordt op dinsdag, woensdag en donderdag een leuke water-activiteit georganiseerd door de Norger Zwem & Polo vereniging. Er zijn bij de activiteiten leuke prijzen te winnen. Tussendoor wordt dagelijks door het zwembad een glaasje ranja aangeboden. Op vrijdag staat de afsluitende discoavond op het programma.
De vereniging deelt aan alle deelnemers van de zwemvierdaagse een bon uit voor 3 gratis introductie-trainingen bij de zwemvereniging!


Om aan de zwem4daagse deel te nemen kan je inschrijven bij de receptie van het zwembad. Bij voorinschrijving bij onze receptie betaal je €10,00. Als je op de eerste dag van de zwemvierdaagse een kaartje koopt, dan zijn de kosten €11,00. De prijs is inclusief 4 dagen zwemmen (ook recreatief kun je de hele avond blijven zwemmen tot 21.30 uur!) medaille, activiteiten, ranja.
Voor info kijk op: www.molenduinbad.nl of bel met het zwembad: 0592-612812

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *