Zorgmarkt: Innovatie door samenwerking zorg en techniek

Studenten van de opleiding Verpleegkunde en Human Technology van het Alfa-college werken samen aan zorginnovaties in Health Hub Roden. Innovaties voor problemen waar studenten verpleegkunde tijdens hun praktijkstage tegenaan lopen. Techniek biedt, samen met de verpleegkundigen, een oplossing tot en met het bedenken van een prototype. Hoe trek je bijvoorbeeld met behulp van techniek steunkousen aan? Hoe registreer je of het nodig is om iemand om te draaien in bed?

Na het succes van vorig jaar organiseert Health Hub Roden nu weer met veel plezier deze zorgmarkt. Een nieuwe toevoeging aan het programma: 16 groepen en zorginnovaties van ROC Menso Alting.

Op 28 januari van 14.00 tot 17.00 presenteren de studenten graag alle zorginnovaties. Ondernemers, zorgprofessionals, docenten en andere geïnteresseerden: iedereen is welkom. Laat je inspireren door deze zorginnovaties! Wij nodigen je van harte uit om de innovaties te bekijken en te beoordelen. Voor de studenten is het belangrijk, leerzaam en leuk om feedback te krijgen op hun ontwerpen.

Health Hub Roden is makkelijk te bereiken. De markt is geopend van 14.00 tot 17.00 en studenten van het Alfa-college verzorgen de catering zodat je ook kunt genieten van een hapje en een drankje.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *