Zin in een fijne wandeling met het hele gezin? – Loop dan mee met de Spektakeltocht op zondag 29 oktober 2017!

 

spektakel2015 035Een van de routes tijdens de 4e editie van de Spektakeltocht op zondag 29 oktober is de Natuurbelevingstocht van vijf kilometer. Tijdens deze natuurwandeling voor het hele gezin is er voor kinderen (en hun ouders) van alles te zien, te leren en te beleven! Naast genieten van de mooie natuur rondom Norg, heeft de boswachter een aantal spannende en leuke activiteiten uitgezet.

We beginnen met het maken van een pootafdruk van een dier, die je na afloop mee naar huis kunt nemen als aandenken aan de tocht. Het spel ‘Dierenmanieren’ wordt onderweg gespeeld en er staat een gps-tocht op het programma, zodat je kunt leren hoe zoiets nou werkt. Oktober is de maand van de paddenstoelen; een paddenstoelensafari mag daarom zeker niet ontbreken in het programma.

spektakel 003Starttijden, kosten en aanmelden

De Natuurbelevingstocht start tussen 09:30 en 10:00 uur vanuit het Bewegingscentrum Norg.

Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 3,50 voor deelname. Zij ontvangen sowieso een mooie herinneringsmedaille van ons. Ben je 13 jaar of ouder, dan bedragen de kosten € 5,00 exclusief medaille of € 6,00 inclusief medaille. Leden van de KWBN ontvangen € 1,00 korting.

 

Voorinschrijven kan tot 22 oktober via www.spektakeltochtnorg.nl en tussen 22 en 26 oktober bij de balie van het Bewegingscentrum Norg.  Uiteraard kunt je je ook nog op de dag zelf aanmelden.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *