Win twee vrijkaarten voor Circus Bossle via Facebook.com/ditisnorg

Circus Bossle en DitisNorg.nl bieden vijf keer twee vrijkaarten aan voor een van de circusvoorstellingen komende week in Norg. Deel de pagina over het Circus op Facebook.com/ditisnorg met anderen en maak kans op twee vrijkaarten. Er liggen vrijkaarten klaar voor maar liefst vijf ‘delers’ van deze pagina. Woensdagochtend wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn
persfoto-04-circus-bossle

Circus Bossle met feestelijke voorstellingen in Norg!persfoto-02-circus-bossle

 
Het wordt één groot feest in Norg! Want naast de jaarlijkse feestvierdaagse komt ook het Duitse Circus Bossle met een feestelijke voorstelling naar het Drentse Brinkdorp. Maar liefst vijf generaties van de Internationale circusfamilie Bossle reizen er mee met deze bonte karavaan. In ieder dorp of stad vermaken zij kinderen en families van alle leeftijden met een klassiek doch vernieuwend circusprogramma.
“Zolang er kinderen geboren worden, zal er circus zijn”, aldus het echtpaar David en Tunita Bossle. Zij vormen de directie van Circus Bossle. Beide komen uit echte circusfamilies, die al vele generaties met het circus onderweg zijn. Zo’n 10 jaar geleden vonden ze de tijd rijp om samen met hun kinderen een eigen circus te beginnen. Het circus presenteert zich als het gezelligste circus van Nederland!
persfoto-03-circus-bossleNog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken als een prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven. Naast paarden zijn er pony’s, ezels, lama’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.
Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde. Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.
persfoto-01-circus-bossleDe voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.
De voorstellingen in Norg vinden plaats op de Brinkhofweide op woensdag 2 augustus om 15.00 uur, donderdag 3 en vrijdag 4 augustus om 18.30 uur, zaterdag 5 augustus om 15.00 uur en zondag 6 augustus om 14.00 uur. Meer informatie? Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *