Vrijdag 20 oktober Murphy’s Quiz bij Café Zwaneveld

Op vrijdag 20 oktober wordt bij Café Zwaneveld in Norg wederom een Murphy’s Quiz Night georganiseerd. De quizavond van 20 oktober is de zesde quizavond van het seizoen 2017. Nieuwe teams zijn (ook) van harte welkom om deel te nemen!

De afgelopen maanden hebben gemiddeld 35 teams en meer dan 175 quizzers de weg weten te vinden naar Café Zwaneveld. Voor die enkeling die nog niet weet wat een Murphy’s Quiz Night inhoudt; een Murphy’s Quiz Night is een algemene en avondvullende kennisquiz met diverse vragen, een muziekronde en een fotoronde. De quiz vindt plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. De presentatie is in handen van Michaël Wiese. Hou je van een gezellige avond: stel een team samen en doe een keertje mee!

De resterende quizdata voor 2017 zijn vrijdag 20 oktober, vrijdag 17 november en vrijdag 15 december. Op deze laatste datum wordt de grote finale-avond gehouden en wordt het winnende team in het algemeen klassement gekroond tot Murphy’s Quiz Kampioen van 2017.

De quizavonden beginnen om 20.30 uur. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, familie of bekenden te spelen. Een team bestaat uit maximaal 5 personen.

Graag zouden we alle teams willen vragen om zich vooraf even op te geven. Dit kan via 0592-612271, of . Bij opgave vooraf is een tafel gegarandeerd.

 

 

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *