Vrijdag 15 maart Murphy’s Quiz Night bij Café Zwaneveld

Aanstaande vrijdag 15 maart wordt de derde Murphy’s Quiz Night van het seizoen 2019 gehouden bij Café Zwaneveld in Norg. Nieuwe en bestaande teams zijn van harte welkom om aan deze gezellige en spannende quizavond deel te nemen! De avond start om 20.30 uur, graag willen we de teams vragen om zich vooraf op te geven.

Tijdens de eerste twee quizavonden van 2019 hebben per avond ongeveer 38 teams en meer dan 150 deelnemers meegedaan. De quizavonden van januari en februari kenden beide keren een totaal verschillende top 3. In februari wist het team De Ultra’s beslag te leggen op de hoofdprijs. Dit team werd op de voet gevolgd door Team Een en De Lada’s. Een maand eerder –in januari- won Drents Bierdispuut, werd BAHRS tweede en was de derde plaats voor S.L.A.M. De diverse eindstanden per avond zijn onder de knop ‘nieuws’ te vinden op de website www.cafezwaneveld.nl.

De resterende quizavonden voor de zomerstop staan gepland op vrijdag 15 maart en vrijdag 17 mei. Hierna is het zomerstop, in september worden de quizavonden hervat.

Tijdens een Murphy’s Quiz wordt ieders algemene kennis gedurende 8 rondes grondig op de proef gesteld. Naast de normale vragenrondes is er ook plaats voor een fotoronde en een muziekronde. De quizavonden zijn avondvullend en vinden plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. De presentatie is in handen van Michaël Wiese. De quizavonden beginnen om 20.30 uur. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, familie of bekenden te spelen. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Om verzekerd te zijn van een tafel tijdens de quizavond, willen wij alle teams vragen om zich vooraf op te geven. Opgeven kan bij Café Zwaneveld ().

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.