Voor de zevende keer organiseert PSV Norg SGW Norg-Noordelijke Kampioenschappen

Zaterdag 25 en zondag 26 augustus bij en rond de manege aan het Kerkpad in Norg

Na aanleiding van de vorige edities heeft ook dit jaar de KNHS de Noordelijke Kampioenschappen aan Norg toegewezen! Deze toewijzing is een blijk van vertrouwen en een compliment aan alle vrijwilligers, betrokken organisaties en onze sponsoren. Op beide dagen begint de dressuur om 08.00 uur, het springen om 10.30 uur en de cross om 11.00 uur.

Een evenement als deze kan niet georganiseerd worden zonder de ondersteuning van de sponsoren. We willen de grote groep sponsoren dan ook bedanken voor hun medewerking en grondeigenaren die hun gronden beschikbaar stellen voor het crossparcours of parkeerplaats. Verder natuurlijk ook de bedrijven in Norg en de directe regio die middels financiële steun dit evenement een warm hart toedragen.

Daarnaast zijn we ook de vele vrijwilligers erg dankbaar voor hun inzet. Zonder de inzet van onze 200 vrijwilligers kan een evenement van deze omvang niet doorgaan.
Als bezoeker willen we u vragen om te genieten van de paardensport. We verzoeken u echter wel met klem de aanwijzingen van de organisatie en hindernisjury’s op te volgen. Op het moment dat u een fluitje hoort, probeer het parcours dan snel vrij te maken, voor de veiligheid van een ieder. Neemt u in ons strodorp tijd voor een hapje en een drankje en om bij de standjes te kijken. In het strodorp vindt tevens de huldiging van de Noordelijke Kampioenen plaats. Het bestuur van PSV Norg hoopt op een sportief, succesvol weekend vol met prachtige paardensport en wensen u veel plezier op onze eventingwedstrijd.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *