Vernieuwd SOMCOM opent 1 september haar deuren

somcomAanstaande vrijdag is het zo ver. Dan opent SOMCOM haar nieuwe servicebedrijf aan de Europaweg-Noord in Assen. Op een droomlocatie, die perfect past bij alle nieuwe werkzaamheden van het bedrijf. Want vanaf september richt SOMCOM zich meer dan ooit op microreparaties van computers en telecom en gaat het bedrijf werken met een webshop en binnenkort een ‘pick up & return-service’. Om de verhuizing mogelijk te maken is de vestiging aan de Oude Molenstraat op donderdag 31 augustus gesloten.

De herkenbare blauwe SOMCOM-kleur valt onmiddellijk op. In het pand aan de Europaweg-Noord biedt het servicebedrijf straks verschillende nieuwe activiteiten aan, maar met dezelfde gezichten en dezelfde service. Terwijl eigenaar Carlo Sommeling door het nieuwe pand loopt vertelt hij trots: “Dit is dé locatie waar we al die tijd naar op zoek waren. Het is perfect voor alle nieuwe werkzaamheden die we gaan uitvoeren”, glundert hij. “We werken al jaren naar deze stap toe. Nu is het eindelijk zo ver. We zijn er klaar voor”, klinkt het tevreden.

Nadruk op techniek
SOMCOM heeft grote plannen. De werkzaamheden worden uitgebreid met onder meer een webshop en pick up & return-service. Klanten die niet naar het bedrijfspand toe kunnen komen, kunnen binnenkort hun apparaten via een koeriersdienst ter reparatie aanbieden. SOMCOM komt op deze manier echt naar de mensen toe. Daarnaast gaat het servicebedrijf zich nog meer richten op de gespecialiseerde telefoon- en computerreparaties die het aanbiedt aan bedrijven en consumenten door het hele land. Speciaal voor deze zogenoemde microreparaties heeft het bedrijf het SOMCOM-lab. “We kunnen steeds meer en meer. Daarom leggen we nu ook nog meer de nadruk op techniek. We kunnen dankzij onze kennis, ervaring en materiaal een stap verder gaan. Waar anderen afhaken, hebben wij nog wel eens succes.”

Daarnaast kunnen klanten binnenkort gebruik maken van de SOMCOM-webshop, waar onder meer de speciale game pc-lijn – MOCMOS gaming – te vinden is. Ook kunnen hier reparaties aangemeld worden. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om kapotte telefoons, tablets, laptops of computers in het bedrijf zelf af te geven.

Open dag
Op 31 augustus sluit de vestiging van SOMCOM aan de Oude Molenstraat. Al eerder sloten de deuren van de vestiging in Bovensmilde. Alle werkzaamheden vinden straks op één en dezelfde plek plaats. Het bedrijf is vanwege de centrale ligging goed te bereiken. Daarnaast liggen er gratis parkeerplaatsen voor de deur. “Iedereen is van harte welkom om vanaf aanstaande vrijdag te bekijken wat er allemaal mogelijk is”, legt Sommeling uit. “Binnenkort houden we ook nog een open dag waarop mensen kennis kunnen maken met het vernieuwde SOMCOM.”

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *