Veranderd aanbod Molenduinbad Norg op vrijdagavond


Molenduinbad biedt vanaf 1 januari een ander aanbod op de vrijdagavond.  Vanwege de teruglopende bezoekaantallen op de disco-avond/ vrijdagavond is er een nieuw aanbod gecreëerd. Nog steeds is de avond uitermate geschikt voor het houden van kinderfeestjes, er is leuke muziek en we organiseren leuke activiteiten, maar niet meer in de vorm van een traditionele disco avond.

Vanaf nu is er elke vrijdagavond recreatief zwemmen, waarbij kinderfeestjes zeer welkom zijn, met eens per maand een speciale thema-avond met op het thema aangepaste activiteiten.
Elke vrijdagavond voorafgaand aan een schoolvakantie is er een disco-avond met discozwemmen, waarbij alles in het teken staat van muziek, discoverlichting en lekker dansen. Daarnaast is er op vrijdagavond een nieuwe activiteit: Floatfit en speciaal voor kinderen: Floatfit kids.  Ook is het mogelijk om een speciaal kinderfeest arrangement met Floatfit te doen. Bij floatfit® staan intensieve oefeningen op het programma zoals squads, opdrukken, sprongen en stabiliteit oefeningen. Doordat je op een instabiele ondergrond staat, worden de spieren die voor evenwicht zorgen, flink op de proef gesteld.

Voor kids wordt dit programma helemaal aangepast op kinderen, inclusief de muziek. Dit moet je een keer geprobeerd hebben!
Kosten voor een losse les Floatfit of Floatfit Kids: €7,65 (incl. Een drankje en de hele avond recreatief zwemmen!)
Kosten voor een les Floatfit als onderdeel van een kinderfeestarrangement: €12,50 (Inclusief patat met saus, drinken, ijsje, entree en Floatfit-les, op basis van10 personen)
We bieden deze lessen op meerdere momenten in de week aan, maar alleen op vrijdag speciaal voor kids.
Omdat de floatfit-oefeningen worden gedaan op een stroeve mat is het raadzaam een broek over de badkleding aan te trekken die tot over de knieën komt.
De losse lessen kunt u reserveren in ons reserveringssysteem via onze website, waarbij u ook direct de lessen kunt betalen. Voor het reserveren van een kinderfeestje kunt u bellen of mailen met onze receptie. (0592-612812 of )

Programma vrijdag:
19.30-20.00 uur        Floatfit kids (als onderdeel van een kinderfeestje, max 10 personen)
20.00-20.30 uur         Floatfit Kids
21.30-21.00 uur         Floatfit

Eerstvolgende thema-avonden:
11 februari: Gamesnight
1 Maart: Pyamaparty
(Op sommige thema-avonden is er geen Floatfit).

 

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *