Vakantie dicht bij huis: de buurtcamping ook in Norg

Buurtcamping: Vakantie om de hoek

De meeste mensen zijn al plannen aan het maken voor de zomervakantie, of hebben die inmiddels gemaakt. Maar om gezellig te kamperen hoef je dit jaar niet ver te reizen!

Beweegdorp Norg organiseert, samen met de Stichting Welzijn in Noordenveld, de Boeren Businessclub Norg en vele vrijwilligers ‘De Buurtcamping’. Van 5 t/m 7 juli kun je je tent opzetten op het terrein van Kunsterf Norg.

We willen graag een mooie mix aan bewoners op de camping, die bedoeld is voor inwoners uit de voormalige gemeente Norg. Om de kleinschaligheid en de diversiteit te bewaken is er een maximaal aantal plekken beschikbaar. Van die plekken is 1/3 gereserveerd voor vrijwilligers, 1/3 voor mensen met een kleinere portemonnee en 1/3 voor overige gasten. De kosten voor deze minivakantie bedragen € 25 per tent en € 25 per persoon voor het hele weekend. Kinderen tot en met 12 jaar, vrijwilligers (meld je aan en kom ons helpen!) en mensen met een kleine portemonnee kamperen gratis.

Je geniet een weekend lang van de natuur, de eigen buurt, lekker eten en drinken en natuurlijk van het contact met elkaar. De Buurtcamping zorgt voor mooie ontmoetingen en draagt bij aan het buurtgevoel. Zoals het hoort op een goede camping hebben we ook een mooi animatieprogramma voor jullie in petto. Wat dacht je van een speurtocht, een creatieve workshop en/of een fietstocht langs boerenbedrijven? Uiteraard ontbreken de bingo en de BBQ niet!

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.