Start verkoop Acht van Oosterveld in Norg

In de prachtige groene omgeving van Norg, aan de zuidzijde van de nieuw te bouwen woonwijk ‘Oosterveld’ , komt het nieuwbouwproject ‘Acht van Oosterveld’. Maandagavond 10 september van 19:30 tot 21:00 uur is er een inloopavond georganiseerd voor dit project in de Margarethahoeve, adres: Achter de Kerk 1 in Norg.

Een bijzonder project waar acht karakters samenkomen. Het project biedt ruimte aan vier halfvrijstaande en vier vrijstaande woningen. De woningen zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor iedere doelgroep. Zo is het mogelijk te kiezen voor een volledig woon- en slaapprogramma op de begane grond (levensloopbestendig), kantoor aan huis of juist een heerlijk gezinswoning met veel slaapkamers.

De woningen krijgen een duurzaam karakter; de woningen hebben geen gasaansluiting en de energie wordt opgewekt door een aardwarmtepomp. Een persoonlijke aanpak en keuzevrijheid staat centraal in dit project. Toekomstige bewoners gaan met de architect om tafel om hun eigen persoonlijke ontwerp te maken. Als je kiest voor Acht van Oosterveld bouw je niet alleen, maar samen met je buren. Dat heeft een aantal voordelen. Je hebt niet alleen maximale invloed op je eigen huis, maar maakt bijvoorbeeld samen afspraken over de  inrichting van de voortuinen. Daarnaast inspireer je elkaar met woonideeën en je leert je buren al kennen. KUUB Centrum Particuliere Bouw begeleidt jou en je toekomstige buren stap voor stap door het ontwerp en bouwproces.

www.achtvanoosterveld.nl

Richtprijzen:

Halfvrijstaande woning met berging richtprijs vanaf € 339.000,= v.o.n.

Vrijstaande woningen met berging  richtprijs vanaf € 459.000,= v.o.n.

Maandagavond 10 september van 19:30 tot 21:00 uur is er een inloopavond georganiseerd voor dit project in de Margarethahoeve, adres: Achter de Kerk 1 in Norg.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *