Start Murphy’s Quiz seizoen 2018 op vrijdag 19 januari

norg-zwaneveld-murphy-640x300Vrijdagavond 19 januari gaat vanaf 20.30 uur een nieuw seizoen met Murphy’s Quiz Nights van start bij Café Zwaneveld in Norg. Nieuwe en bestaande teams worden uitgenodigd om maandelijks aan deze gezellige en spannende quizavonden deel te nemen!

In 2008 zijn café-eigenaren Arnold en Irma Zwaneveld en presentator Michaël Wiese begonnen met het maandelijks organiseren van zogenoemde “Murphy’s Quiz Nights” bij Café Zwaneveld in Norg. Tijdens deze quizavonden spelen teams van maximaal 5 personen tegen elkaar. Tijdens de quiz wordt ieders algemene kennis, gedurende 8 rondes, grondig op de proef gesteld. Naast de normale vragenrondes is er ook plaats voor een fotoronde en een muziekronde. De quizavonden zijn avondvullend en vinden plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. Vanaf 2009 zijn er gedurende de wintermaanden volledige Murphy’s Quiz seizoenen gehouden met 8 quizavonden per jaar. De winnaar van het afgelopen quizjaar was Team Import.

De eerste quizavond van het seizoen 2018 vindt plaats op vrijdag 19 januari. De maanden daarna worden de quizavonden gehouden op vrijdag 16 februari, vrijdag 23 maart en vrijdag 20 april. Hierna is het zomerstop, in september worden de quizavonden hervat.

De quizavonden beginnen om 20.30 uur. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, familie of bekenden te spelen. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Graag zouden we alle teams willen vragen om zich van te voren even op te geven. Dit kan via 0592-612271 of .

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *