Spelers FC Groningen op bezoek bij negende editie FC Groningen Voetbalkamp bij GOMOS

Het wordt bijna een vertrouwd terrein voor de spelers van FC Groningen, het sportpark Schapendrift van Voetbalvereniging GOMOS.  Het trainingskamp is nog maar net achter de rug of een aantal spelers waren alweer terug op het hoofdveld in Norg. Afgelopen dinsdagmiddag kwam een deel van de selectie namelijk op bezoek bij het FC Groningen Voetbalkamp, dat deze zomer alweer voor de negende keer wordt gehouden bij GOMOS.

Maar liefst 85 deelnemers (aantal vanuit GOMOS), trainen tot en met vrijdag als een prof. En woensdagmiddag stond het hoogtepunt op het programma. Voetballen met spelers van FC Groningen. Zo kwamen onder andere Sergio Padt, Deyovaisio Zeefuik en Mimoun Mahi langs bij het Voetbalkamp. Maar de speler die het meeste aandacht kreeg was toch wel de Japanner Ritsu Doan. De trainers en deelnemers krijgen deze week te maken met een hittegolf.
Ook hier is natuurlijk veel aandacht voor, zo krijgen de kinderen voldoende drinken en rust tussen de training. De woensdag werd afgesloten met een watergevecht. Volgende week vindt de tweede week van het FC Groningen Voetbalkamp plaats en dan komen er weer andere spelers van FC Groningen. En of de spelers het naar de zin hebben in Norg, doelman Sergio Padt liet tijdens het trainingskamp al weten wel oren te hebben naar een woning in Norg.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *