SGW Norg – promotie voor paardensport en PSV Norg

cross zondag liefair 001De eerste dag van de Noordelijke Kampioenschappen SGW (de combinatie van dressuur, springen en eventing) in Norg is perfect verlopen. In diverse klassen streden paard/pony en ruiter tegen elkaar om de beste prestaties neer te zetten. Door het mooie weer was er veel publiek op de been om een kijkje te komen nemen op het manegeterrein of in het bos.

In het bos waren weer diverse nieuwe hindernissen neergezet. Traditiegetrouw was er vooral veel belangstelling bij de waterbak, vrijwel aan het eind van het parcours. Soms keken meer dan honderd mensen hoe de combinaties te water gingen of een rondje rond de waterbak maakten.

Op beide dagen zijn meer dan 120 vrijwilligers actief. Af en toe waren er korte pauzes in het programma, maar dat was nodig om de hindernissen voor een andere categorie op de juiste hoogte te plaatsen.

Op zondag komen de toppers in actie en werd op het eventingparcours de maximale afstand gereden. Het weekeinde was mooie promotie voor de paardensport en daarmee ook voor het evenement dat door PSV Norg georganiseerd werd.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *