Run de Kroeg Langelo lijkt nu al overweldigend succes

langelo21740258_423959321335588_7627444996172383490_nlangelo-21371314_419498985114955_2148785868465055976_nCafé Langelo is op zoek naar teams die in 2018 de uitdaging aan durven gaan om een weekend de kroeg te gaan runnen. Het team met de hoogste omzet wint een weekendje weg ter waarde van 750 euro. Elk team ontvangt een budget voor promotie en aankleding. De inkoop wordt door de eigenaren van het café verzorgd. Er is inmiddels enorm veel belangstelling, want diverse team hebben al aangekondigd mee te willen doen en de Facebookpagina van Café Langelo is al 20.000 keer bekeken.

Er kunnen zich maximaal tien teams inschrijven. Elk team mag uit maximaal zes personen bestaan. In elke maand vanaf januari 2018, behalve juli en augustus is er een weekend waar de teams zich op in kunnen schrijven. Eind december is de prijsuitreiking en vrij drinken voor de deelnemers. Alieneke Spijkstra, samen met Jos Roffel eigenaar van Café Langelo: “Teams kunnen gebruik maken van onze Facebookpagina. Daarnaast kunnen ze natuurlijk van alles verzinnen om hun evenement te promoten.”

Hoe ontstond dit idee?
Alieneke: “Onlangs kwam onze vertegenwoordiger langs van Hertog Jan en het kwam toevallig ter sprake dat bij hem in het dorp dit concept bestond. Het sprak ons meteen aan en we zijn er dan ook meteen mee aan de slag gegaan.Een met succes, zo lijkt het.”

Jullie zijn nog niet zo lang open en nu al zo’n actie…
Alieneke: “Café Langelo is nu anderhalve maand open. Er zijn al een aantal evenementen gehouden, zoals een Hollandse Avond wat een groot succes was. Ook zijn we gestart met het geven van klaverjaslessen met een verrassend grote opkomst. Heel leuk is dat de jeugd daarbij goed is vertegenwoordigd. Intussen is er ook een nieuwe biljartclub gestart. Al met al gaat het dus verrassend goed en dat willen we natuurlijk vasthouden.”

“Wat wij zo mooi vinden aan dit concept is dat de mensen betrokken raken bij het café”, vervolgt Alieneke: “Er komen iedere maand weer andere mensen naar het café en op deze manier weten heel veel mensen de weg naar ons café te vinden.
Wij mikken niet op een bepaalde doelgroep, wij willen een café zijn waar jong en oud het gezellig heeft. Op dit moment hebben we al negen aanmeldingen binnen. En het leuke is dat het allemaal hele verschillende teams zijn in verschillende leeftijden.
Op Facebook is het inmiddels al 20.000 keer bekeken en het aantal reacties is geweldig.”

Krijgen de teams nog instructies vooraf?
Alieneke: “Binnenkort gaan we een avond plannen om de teams uit te nodigen en daar worden alle regels en voorwaarden uitgelegd. De teams kunnen van te voren aangeven welke maand hun voorkeur heeft. Mochten er meerdere teams zijn die dezelfde maand prefereren dan gaan we loten. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin en zijn reuze benieuwd naar de verschillende ideeën die er gaan ontstaan.”

Teams kunnen zich opgeven bij Café Langelo
Hoofdweg 10, 9333 PB Langelo T: 06-23671179,
cafelangelo@gmail.com

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *